31/7 2012 Månadens sista dag!

Dagen börjades med frukost tillsammans med några kollegor/vänner på hotellet där vi alla jobbar. Stämningen var positiv trots att det var några som åkte hem efteråt, alltså hemhem!! Det var flashback från Linköping all over again när alla utbytesstudenter begav sig av till sina hemländer. Då grät jag extremt många tårar. Idag grät jag inte men det betyder inte att jag inte kommer sakna dem. Men förhoppningsvis håller vi kontakten. Efter frukosten och deras avgång hade jag tre timmars simskola med underbara glada barn. Det gick verkligen jättebra och var hur kul som helst. Det är verkligen roligt att arbeta med barn. När jag kom hem beställde jag övermånga produkter till håret som förhoppningsvis ligger i lådan när jag kommer hem nästa vecka. Mitt hår har blivit så slitet sedan jag flyttade hit. Jag tränar ju i princip var dag och så spenderar jag en del tid i poolen under simskolan, för att inte tala om solen. Ja, det blev därför en stor beställning av olika hårprodukter från BeautyPlanet. De har bra priser, gratis frakt och ingen avgift på 30-dagars faktura. Dessutom snabb frakt!! Så när jag anländer hem blir det klippning av hela håret, en klippning av pannlugg samt en hårförlängning - dock inte en fast förlängning, det sliter så extremt på håret. Ja det blir nog bra. Jag behöver helt enkelt en förändring. Utväxten skall färgas också, jag håller mig till brunt hår nu, det klär mig bäst! Ikväll har jag tänkt att knällsträna eftersom jag sover så gott om natten när jag tränar precis innan sömn. Jag måste köra ett stenhårt benpass med löpning, styrka och nike-träning.


30/7 2012 Hårt arbete ger resultat!

Igår fick jag världens uppvaknande. Jag åker ju hem om en vecka och vill se om träningen jag utfört under sommaren givit något resultat och det har den. Jag har enbart mätt mig och insåg efter noggrant räknande att jag tappat 28 cm över hela kroppen. Gissa om det känns bra. Gårdagens löptur gick hur bra som helst och jag kände mig superlätt. Givetvis sitter väldigt mycket i huvudet men det kändes oerhört skönt att mitt hårda slit faktiskt givit mig resultat!! Pulsklockan har varit min bästa vän. Var må dag får jag föregående veckas resultat med antal träningar, antal brända kalorier och så. Pulsklockan kan alltså varmt rekommenderas!


19/7 2012 Bränna vs. Bygga?

Jaha, då är det snart dags att inleda en ny fas i träningen. Jag blev ju sjuk i veckan, en svettig/kylig feber uppenbarade sig från ingenstans och kort därefter fick jag halsont. Jag misstänkte att en rejäl förkylning var på gång men den verkade aldrig riktigt bryta ut. Nu hoppas jag att den går tillbaka allteftersom jag har tagit igen sömnbrist och sådär. Jag skulle vila i tre dagar tänkte jag. I måndags ställde jag in Zumban och det var väl typ det som blev min vila. I tisdags skulle jag följa med på en promenad som råkade bli en promenad på två timmar. Jag tröttnade lite i slutet så jag satte på musik vilket ledde till att jag började dansa, i vägkanten, Zumba. Ja, jag var glad och helt knäpp haha. Igår vilade jag och idag har jag kört Zumba. Det kändes okej. Men nu är det dags för ett nytt steg i träningen, nu gäller det att styrkaträna stenhårt, köra explosiva övningar och inte slarva med proteindrinkarna och sömnen. Jag måste få fram musklerna nu, fettet måste väck. Desdutom läste jag en intressant artikel om att personer som sover mindre, äter mer. Det stämmer helt sinnessjukt bra in på mig. Jag äter emellanåt just för att hålla mig vaken istället för att faktiskt lyssna på kroppen och låta den sova. Här uppe har jag inte gjort så alltför ofta men istället har jag ätit en del bröd och man får rätt ont i magen av det och det leder ju sin tur till att man mår knas och äter ännu mer knasigt känns det som. Ja, det är mycket som skall klicka för att kroppen skall må bra men jag vill finna ett sätt att leva med allt i symbios! Jag vet att jag har sagt att jag försöker undvika att ha en annan person som mål för min träning men det är iaf den här typen av kropp jag strävar emot. Vältränad!


14/7 2012 Backträning och 4 veckor kvar!

Jag blir så trött på denna sabla app. Så skriver man ett långt och eftertänksamt inlägg och så försvinner heeeela inlägget. Vad var det nu jag skrev om? Jo, jag har backtränat idag. Det gick åt skogen. Energin fanns inte där och jag kände mig arg i hela kroppen vilket normalt brukar vara en hjälp. Men det gick åt pipan kort sagt. Skam den som ger sig dock, i morgon är jag ledig och jag tänker då köra järnet. När jag åker till NY den första september tänker jag ha nått mina mål om jag så ska förstöra något på vägen dit. Jag är taggad till tusen men får inte fram min fulla potential och det är obeskrivligt frustrerande. Jag hade fel musik i lurarna, vilket var själv-valt. Det är en Evanescence-dag idag. Jag behöver texter med djup idag, inte bara tomma tecnolåtar. "Good Enough" var/är dagens bästa. Texten får mig att rysa och tänka och om möjligt, bli ännu argare än jag redan är. Jaja!! Tre andra favoriter är "Lost in Paradise", My Heart is Broken" och givetvis "Lithium". För någon dag sedan lät jag någon läsa delar av min bok för första gången och jag fick bekräftat det jag själv funderat över: två karaktärer behöver mer djup, jag måste sluta upprepa mig och ge alla karaktärer lika stor plats. Alice var nog den jag kom på först och därför känns det som att jag känner henne bäst. Men förutom träning i morgon ska jag redigera boken deluxe-mycket. Jag vill, precis lika mycket som att nå mina träningsmål, få ihop boken med det djup jag vet att jag kan!!


13/7 2012 Precis som det skall vara!


12/7 Morgonträning!

Kl. 10 skall den här bruttan ner på hotellet och ha Zumba. Det ösregnar ute och jag var korkad nog att hänga ut min handduk igår så den är mysigt fuktig idag - läs dyngsur. Om en vecka kommer min älskling hit och hälsar på. Jag saknar honom så otroligt mycket att min kropp snart går i bitar. Han bokade desdutom biljett till NY igår - yej - så himla kul. Han har varit så underbart eftertänksam att han har bokat hotell nära Central Park också - vi ska ut och springa där som vilka NY-bor som helst!! I love deluxemycket!! Igår kom söstra mi hem hit också, hon har bara varit borta i typ 3 dagar men man saknar ju ändå. Hon hade köpt hårfärg till mig och jag tror att jag har smittat henne med tidningssjukan haha!!


11/7 2012 saknad!

I morse satt jag och kika på bilder från i våras och insåg då hur otroligt mycket jag saknar min kamera och allt mitt smink där hemma i Sverige. Det finns så många tillfällen som jag kommer på mig själv att tänka "men jisses vad jag hade velat fota den och den just nu" och så är min kamera massvis med mil ifrån mina händer. Men men, fyra och en halv vecka kvar här sedan är det hem till allt och allt är som vanligt igen. Det skrämmer mig en aning, jag vill inte att allt skall vara som vanligt, jag vill att livet skall förändras. Jag orkar inte hålla mig undan längre, måste anstränga mig och bli mer social - så som jag är....ibland. Ja vi får se hur allt blir, i augusti blir det ju NY och det ser jag fram emot sjukligt mycket!! Om inget annat så skall det bli skillnad i träningen när jag kommer hem. Jag tänker aldrig sluta igen och jag måste bli bättre på sätta upp nya mål hela tiden - jag fattar egentligen inte varför jag inte satt upp mål hittills?!


6/7 2012 Vilken fest det blev!

Jaha, igår var det minsann fest, min allra första här i Norge. Jag måste ändå säga att den blev förhållandevis lugn. Jag är pigg idag, drack några glas vin. Det handlar enbart om att jag inte vill förstöra träningen. Sist jag festade levde jag inte dagen efter, jag låg på soffan hela dagen därpå - usch! Nä, idag har jag nog inte några problem med att gå och träna. Visst är jag trött men jag känner mig ändå pigg i kroppen. Jag börjar dessutom inte fören klockan 15 idag så det känns rätt skönt måste jag då säga. Jag önskar att jag kunde lägga upp alla bilder från igår men det känns inte helt schysst mot de som blev fotograferade haha. Nä men festen var ju för en av cheferna som skall sluta och min lillasyster var inblandad i sketcher som en del av personalen hade gjort åt honom. Där förekom det en del nakenhet haha och det är väl inte helt schysst att lägga upp den typen av bilder här på bloggen. Stackars grabben är bara 19 och har mycket att lära om ångest kan jag säga haha. Usch ja. Nä men här är iaf några bilder från festen på mig och min lillasyster Erika. Det skiljer nio år mellan oss men vi kommer väldigt bra överens trots ålderskillnaden. Kanske är det jag som är barnslig, kanske är det hon som är mogen. Vem vet!
 

RSS 2.0