1/10 2013 En helt ny månad...

Villket uppvaknande, en helt ny månad. Morgonen började med ljudet av LLoyds små tassar. Han kommer alltid in till oss på morgonen, hoppar upp med framtassarna och vill kela (läs: ha mat). Men det är himla mysigt att vakna så. IBland sover han lite längre men ringer husses klocka då tassar han in direkt. Mys.
 
Jag var riktigt trött i morse, visste inte alls hur jag skulle komma upp. Har överansträngt lårmuskeln också så det blir bara en promenad idag. Tur att jag bara körde 3km i söndags och inte 5km. Det är bra att lyssna på kroppen och nu i början, efter ett långt uppehåll med massa skador, är det extra viktigt att vara lyhörd. Men det är otroligt skönt att kunna löpträna igen, det känns i hela kroppen. Att få träningsvärk i musklerna i låren och runt knäna känns helt otroligt. Jag läste en krönika en gång i Runners World, där stod det något om att "såklart att det skall göra lite ont, det vore väl konstigt annars" och det tänker jag på var gång jag är ute och tränar när det börjar göra ont eller man börjar få mjölksyra eller att musklerna börjar bli trötta. Det är ju såklart viktigt att skilja på ont och ont.
 
Jaha, ny månad alltså. Det känns som att året springer iväg från mig som att tjoff så är det 2014. Men jag antar att det inte gör så mycket, det är ju inte direkt någon större skillnad på 31 december 2013 och 1 januari 2014?! Kanske är det så att jag redan är inne på nästa år. Beställde till och med en kalender för 2014 (suck). Jag skulle ha en för 2013-2014 och ja, det blev fel. Så jag fick beställa en till för detta året fast halva året redan har gått och lite till. Jag ville ha en likadan som för 2014 "Coelho"-kalendern. Det är så himla fin och det står så fina saker i den. Så nu är den för 2013 beställd och jag hoppas att jag får den nu i veckan. I need to straighten things out just nu. Lever i en liten bubbla känns det som.
 
Idag har förövrigt även varit en stor dag för mig eftersom jag lyckades skriva ett kapitel på mitt nya manus. Det var en sådan enorm känsla att kunna göra det. Jag tände ljus och så bara fick jag värsta jävlaranamma från ingenstans och bara skrev. Jag skriver inom en helt ny genre som jag tror är mer min genre. Mitt förra manus var väl lite mer åt ungdomsbok eller chiclit-hållet och det är bara inte jag. Jag lämnar den genren till de som är duktiga på det. Mitt blir bara banalt, bananskalsbanalt dessutom. Nä usch och fy. Nu skriver jag verkligt fast påhittat. Jag har tagit verkliga händelser och blandat med hittepå och det är en helt ny värld. Dessutom utspelar den sig inte i en tid då jag har levt och det är sjukt spännande att gräva i detta. Det är som att uppleva en helt ny tid, som att vara med i en film eller se på när en film spelas in som åskådare. Helt otroligt mysigt. Vissa saker som berättas för mig triggar igång min fantasi till så den grad att jag nästan får svårt för att skilja på vad jag har varit med om och inte - ni vet som att vara i en drömvärld. Ja, alltså jag har ju inga problem att skilja på verklighet och historia men ni vet dofter, former - allt sådant. Well well, jag skall sluta och flumprata nu och göra något vettigt. Puppen sover nu så det är dags för en promenad med mig själv och I-phonen.
 
Det var dagens flummiga inlägg det - jupps!
 
 

RSS 2.0