5/1 2014 Årets första löptur...

Den tredje januari var dags att ta årets första löptur. Det blev en kort sträcka på 3km och även om den var kort så kändes den. Jag har dragit på mig massor av vätska nu under julen i benen och det känns sådär. Men det är bara att sluta att stoppa i sig allt som binder onödig vätska i kroppen. Något som är superskumt är att jag blir svullen om benen av kolsyrad dryck, oavsett om det är läsk eller kolsyrat vatten?! Well, det är inte svårare än att låta bli det så är det bra med det. Men vätska och fett har jag minsann dragit på mig under slutet av förra månaden och nu är det ju bara fem månader kvar till gbg-varvet och jag måste komma i högform för min egen skull. Men jag har varit duktig på att hålla nya matrutiner och lyssna på min kropp för övrigt förra året. Förr var mat och godsaker förknippat med dåligt samvete och mys - vilken kombo liksom?! Nu är mat förknippat med goda smaker, nya smaker och njutning för smaklökarna. 




Well, i morgon är årets andra löptur tänkt att ta plats. Vi får se hur det går, jag springer efter dagsform och hur allt känns. Vissa dagar planerar jag korta turer och kan springa längre och tvärtom. Jag är ingen planeringslöpare eller människa för huvud taget och jag har bestämt mig för att det är okej. Jag får leva lite för minuten liksom. Flummigt låter det kanske men jag har klarat mig rätt så långt i livet trots allt! Sedan är jag ju en grym planerare i jobbet, utan tvekan. Älskar att planera jobbgrejer och bara vara superförberedd. 

Nog om det. Egentligen var det planerat (som sagt, det är inte lönt att planera) att jag skulle löpträna idag men så var vi ute på värsta havsterrängpromenaden och både skalle och kropp var helt slut efteråt. Jag stekte tunnbröd till lunch, vi käkade och sedan somnade jag i typ två timmar. Välbehövligt kände jag! Fler än jag var trötta <3 



Nä nu är det dags för sängen och lite läsning- sista delen av favoritförfattaren!! 




1/1 2014 När man blir såååå nöjd med resultatet....

Igår bestämde jag mig för att köra all in med både makeup och hår och jag blev så nöjd med resultatet. Det är banne mig inte ofta det händer. Jag älskar när mitt hår är kort, lockigt och stort med någon detalj i. Dessutom vågade jag mig på Tangerine-färgade läppar. Jag har seriöst aldrig vågat mig på det tidigare då jag är en typisk nude-typ när det kommer till läppar. Men shit va flashigt det är med knalliga läppar. Jag tror att kort krulligt hår samt knalligt färgade läppar ska bli mitt signum. Tänk att något man aldrig vågat testa kunde vara så passande och rätt för en?! 






1/1 2014 Nyårsafton i bilder...

Jag måste då säga att gårdagen var den bästa nyårsafton på länge. Det var bara jag, min älskling och Lloyd. Vi gick långa promenader, körde årets sista löprunda, bastade, lagade mat och fixade i ordning oss från topp till tå. Efter tolvslaget spelade vi kort i två och en halv timme och det var bara så lugnt och mysigt på alla sätt och vis. Här kommer gårdagen i bilder! 

















Å så åkte allt smink av igen...

RSS 2.0