18 februari 2015 Smoothie, powerwalk och surdegsäggmacka!



Vilken härlig morgon. Det var sambons tur att gå morgonpromenad med vovven så jag låg å drog mig till kl. 06.30! Kan tyckas lite men Lloyd brukar väcka oss redan 04 första gången så allt efter det är sovmorgon. Normalt går jag upp vid 05 och ger honom mat men ibland får han knäppryck och tror att det är mat 00.15 på natten haha!! 

Well, jag drack en proteinsmoothie och tog en koffeintablett för att vakna till ordentligt samt en klunk Celsius. Sedan fick vintertights, teddyväst och regnvindjackan följa med mig ut på promenad. Planen var typ 4km men jag gick en mil banne mig. Det var så fint med solstrålar över havet så how could I not! Men dumma RunKeeper som jag tycker lever sitt eget liv stannade efter 8km, hur sjukt? Om jag går 5km bort och samma väg tillbaka så blir det ju en mil. Whatever! 

Nu har jag precis moffat i mig en surdegsbrödskiva med två stekta ägg. Riktigt gott! Det är så skönt att kunna äta igen efter en vckas förkylning och en vecka med vinterkräksjuka. Men vissa saker smakar fortfarande riktigt illa såsom kyckling och pasta. Det går inte å beskriva hur äckligt. Tur att jag har sojaproteinbiffar hemma som jag kan äta till lunch! Nu när träningen är igång igen (gym igår och i måndags) så måste jag få i mig näring och massor med proteiner! 

En dusch nu kanske? Ska iväg sedan å kolla utebelysning samt två sladdlösa lampor till två minifönster. Hoppas hoppas att jag hittar något. 

RSS 2.0