21/9 2012 Blandad kompott!

Träningen gick bra i onsdags, jag körde igenom överkroppen eftersom jag redan hade träningsvärk i låren från måndagens hemmapass. Men igår vaknade jag och kände mig inte som mig själv. Kroppen kändes svag och jag fick huvudvärk efter bara några vakna timmar. Dessutom var jag läskigt svag i fingrarna då jag inte ens kunde trycka ut en alvedon. Idag känns kroppen bättre men jag har en olidlig huvudvärk, som ett brett brand över pannan. What's up with that, jag har aldrig huvudvärk. Just nu försöker jag vila men jag kommer inte till ro. Det lär inte bli någon träning på ett tag...igen!! Jag är sjukt besviken!
Jaja, i morse försökte jag iaf sminka bort min trötthet!


18/9 2012 Träningen tog fart igår!

Jag utförde mitt första extremt lätta träningspass igår, jag använde mig utav Nike-appen samt var ute och gick. App-tränandet tog snabbt slut då min fot inte är tillräckligt stödbar än - så fasligt irriterande, men jag är glad att jag har en fot. Det blev en promenad därefter och det går ju bra att promenera men det gör faktiskt relativt ont efteråt. Men det har trots allt bara gått fyra veckor sedan stukningen ägde rum och förmodligen var den värre än jag ville erkänna för mig själv. Alla promenader i NY hela långa dagarna gjorde förmodligen inte läkningstiden kortare men oh, det var så värt att få strosa på NY:s gator dag efter dag. Jag saknar NY så himla mycket. Det var så mycket människor precis överallt - ja, det är skumt att vara hemma i folktomma Sverige igen men men.
 
Jag har iaf insett att jag nog måste köpa ett träningskort på ett gym, det får bli maskintränande och skrotlyftande tills dess att min fot är hel igen. Jag måste liksom finna någon alternativ träning till löpning och Zumba så att inte mer muskelmassa bryts ned så det får bli gym för hela slanten. Det jobbiga är att alla gym ligger så lååååångt borta från där vi bor och det bästa ligger lääääängst bort såklart. Men det är bara å bita ihop och cykla de kilometerna som det är dit.
 
Jag känner mig för övrigt precis som man oftast gör efter första träningspasset efter en längre vila - ömmande muskler liknande feberfrossa, lite halsont, trött och lite gnällig. Det tar hårt på kroppen att träna vilket innebär att man också måste se till att äta ordentligt och sova ordentligt.
 
Idag har jag pluggat "Kost vid träning" hela dagen, så himla kul verkligen men miljoner instuderingsfrågor som man skall svara på. Plus att jag ligger efter med en uppgift som jag tänkte utföra på lördag. Sedan har jag ju den medicinska baskursen också - hujedamig, hur skall detta gå? Inte nog med det, det verkar som att jag kanske har fått en vikariat på en skola också - så det är bara att bita ihop, sätta ihop planering och inse att tiden som blir över kommer gå till sömn och mat för överlevnad. Men det fixar jag!!
 
Flottig frukost i NY - dock inte min, jag åt äggröra och pannkakor haha!!

17/9 2012 NY i bilder!

Här kommer massor av bilder från resan till NY - i princip alla bilder är oredigerade så att de är lite sneda och brusiga får vara en del av charmen. Det är bilder på hotellhissarna på vårt coola hotell, tavlor och konst från MOMA, härliga och coola restauranger, konst på gatan, färjan till Staten Island, frihetsgudinnan, i provrummet med mitt fina DVF-fynd, på ett kändistätt steakhouse (som inte var så kändistätt men shit vilken mat), inköp på Sephora, inköp till systerdottern, Frozen Yoghurt på Pink Berry (så grymt gott) Barbiehuset haha, drink på lunchen i stoooort glas (som ändå var mellanstorleken) på Brooklyn Bridge, poliser på gatan, NYPD, 9/11 minnesplatsen, minnestavla på en brandstation från 9/11 - ja allt möjligt som man bara kan tänka sig. En underbar stad!
 


 

RSS 2.0